L

Kledingruil Tilburg

Lotte Penning

( Lid van team: Kledingruil Tilburg  )

van totaal € 800 (100%)

✈️ De kledingindustrie is vervuilender dan de lucht- en scheepvaart bij elkaar. Daarbij gooien we bergen kleding weg en wordt kleding vaak onder barre arbeidsomstandigheden gemaakt.

👘 Omdat wij houden van mooie kleding én hart hebben voor onze leefomgeving, organiseren we twee keer per jaar een kledingruil. Wij leveren kleding in die we niet meer dragen en waar een ander weer heel blij van wordt.

🌍 Om een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving, doneren wij aan een steeds wisselend goed doel. En niet onverdienstelijk: de laatste keer hebben we een record van meer dan 800 euro opgehaald.

❤️ Dit keer strijden we graag mee tegen menstruatiearmoede. 1 op de 10 vrouwen in Nederland heeft soms geen geld voor producten voor hun menstruatie. Daardoor gaan ze soms niet naar hun werk of school. Ook kunnen ze gezondheidsproblemen krijgen zoals infecties, omdat ze producten hergebruiken of onhygiënische middelen gebruiken.

😁 Wij hebben er weer zin in, de volgende avond gezellig kleding shoppen. Vooral ook omdat het niet alleen gezellig is dus, maar ook duurzaam en met een waardevolle bijdrage aan onze samenleving!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer