Hoe werkt het?


Wat leuk dat je in actie komt voor het Armoedefonds. Enorm bedankt!

Er zijn veel leuke manieren om geld op te halen. Je kunt spullen verkopen op een rommelmarkt, lege flessen ophalen of je verjaardagsgeld doneren. Je kunt een actie op school organiseren, je sportclub inzetten of wie weet heb je wel een leuk teamuitje waar mee in actie komt? Wat je ook bedenkt, wij vinden het ontzettend leuk dat je wilt helpen. En wil je iets weten of heb je promotiemateriaal nodig? Stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl of bel naar 073-7440181.

Start je actie in 3 stappen!

Stap 1 – Start je actie

Start een actie voor het Armoedefonds (algemeen) of start een actie voor een specifiek project van het Armoedefonds*. Je kan individueel of in teamverband een actie starten. Maak een persoonlijke actiepagina aan op deze site. Maak deze zo aantrekkelijk mogelijk met jouw motivatietekst, foto's, en updates. Je vult ook jouw streefbedrag in; hoeveel geld je wilt ophalen.

Stap 2 - Breng je actie onder de aandacht!

Vertel vrienden, familie, kennissen of collega’s over je actie en vraag hen jouw actie te steunen. Deel je actie via WhatsApp, op Facebook of Twitter, stuur een e-mail of plaats de actie op LinkedIn.

Stap 3 - Zamel geld in en bereik je doel

Via de doneerbutton op jouw actiepagina kan men aan jouw actie bijdragen. Alle online donaties worden op jouw actiepagina bijgehouden. Check regelmatig de tussenstand.
Heb je je streefbedrag behaald? Geweldig! Vergeet niet je donateurs te bedanken.

START EEN ACTIE


Doneren aan een actie

Je kan uiteraard ook een bestaande actie van het Armoedefonds steunen met een donatie. Klik op een project naar keuze en je kunt doneren. 

Doneren doe je zo:

  1. klik op “Doneer nu”
  2. kies het bedrag of vul het bedrag in dat u wilt doneren
  3. vul uw naam en emailadres in
  4. kies de manier waarop u wilt betalen. Dat kan met iDEAL of via een eenmalige machtiging

 

* LET OP: de opbrengst van de acties gaat naar het Armoedefonds. Gebruik dit platform niet om een actie te starten voor je eigen stichting of initiatief.