Een warme gift in koude dagen

Meer informatie

In de hoek van de huiskamer staat een prachtig versierde kerstboom. Fonkelende lichtjes, kerstballen in allerlei kleuren en op de top prijkt een piek. De vloer ligt bezaaid met cadeaus in allerlei soorten en maten. Grote, kleine, ronde en vierkante. De tafel is gedekt voor de hele familie en uit de keuken komen de eerste geuren van het uitgebreide kerstdiner.

Eerste kerstdag, een dag om samen met het gehele gezin door te brengen. Een dag om na het overheerlijke kerstdiner rondom de kerstboom te gaan zitten en de cadeaus uit te pakken.

Voor veel gezinnen en alleenstaanden in Nederland is dit niets meer dan een droom. Ruim 1 miljoen mensen in Nederland worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van het leven in armoede. Er is geen geld voor een kerstdiner of voor cadeaus.

U kunt helpen.
Met uw gift ondersteunen wij organisaties en de vele vrijwilligers die er alles aan doen om mensen een mooie en warme decembermaand te geven. Helpt u mee?

21/12/2018
09:25

ROC Mondriaan

Bekijk alle

Stichting Armoedefonds helpt lokale organisaties en initiatieven die actief zijn op het gebied van armoedebestrijding of het verzachten van de gevolgen van armoede in Nederland. Ook bij u om de hoek.