Mondverzorging

van totaal € 5.000 (24%)

Wist je dat veel mensen bijna geen geld hebben voor hygiëne- en verzorgingsproducten. Dat hun weekbudget opgaat aan eten. Producten kopen voor een goede mondverzorging zit er dan vaak niet in. 

En dat terwijl een goede mondverzorging ontzettend belangrijk is.Twee keer per dag poetsen helpt je om je mond gezond te houden. Daarbij is het belangrijk dat je wel gebruik maakt van tandpasta en op tijd tandenborstel vervangt. 

Natuurlijk poets je met tandpasta... toch... nou niet altijd. Er zijn gezinnen die door geldgebrek hun tanden moeten poetsen met water. En soms wel langer dan een jaar met een tandenborstel doen. Als je al geld tekort komt in de week voor de boodschappen, dan is er zeker geen geld over voor tandpasta of een nieuwe tandenborstel. 

Het Armoedefonds krijgt steeds vaker van lokale hulporganisaties te horen dat de basis, een goede mondverzorging, bij veel gezinnen door geldgebrek ontbreekt. De kans op problemen met het gebit zijn dan groot. En extra geld voor een behandeling bij de tandarts is er vaak ook niet. 

Het Armoedefonds helpt daarom met tandenborstels en tandpasta.

Help je mee?
Geef een donatie of help met producten! 

 

Wil jij helpen met producten? Dat kan!

Wij zijn op zoek naar tandpasta en tandenborstels voor kinderen en volwassenen. 
Maar ook flosdraad, tandenstokers en ragers zijn welkom. 

Je mag de producten sturen naar:

Stichting Armoedefonds
Antwoordnummer 10075
5240 VB Rosmalen 

Dankjewel!